fridaochwilmas.blogg.se

Två tonårstjejer som är intresserade av smink, skönhet, mode och att fota. Hoppas ni kommer att gilla bloggen.

Hejdå Januari

Kategori: Wilma

Hejdå första månaden på det nya året.
Jag har bestämt mig att detta året ska jag försöka vara positiv, ta allt som det kommer och ha en bra inställning till allt som händer.
I januari så har det funkat bra tycker jag, det är svårt att vara positiv hela tiden men jag har verkligen försökt och gjort mitt bästa.
 
Annars har inget speciellt hänt. Skolan har börjat och är numer i full gång, prov och läxor avlöser varandra, vilket btw gör mig sjuuukt stressad.
Jag äter fortfarande samma kost som innan, min plan var att sluta med kyckling efter nyår. Så har det inte riktigt blivit, men jag har dragit ner på kycklingen i alla fall. Har ätit kyckling kanske fyra gånger under hela januari. Annars har jag fuskat ganska mycket, det har blivit en del kött tyvärr.
Men jag har känt så stor press över att jag måste äta såhär, jag har tvekat på om jag verkligen vill fortsätta äta demivegetariskt. Än har jag inte funnit något svar, men kanske till nästa månad.
 
I februari så ska vi först praoa med skolan, sedan åker mamma och pappa utomlands och sedan får vi sportlov. Lov kommer vara så behövligt!
 
Hoppas att erat februari blir bra!
Vi hörs!
//Wilma