fridaochwilmas.blogg.se

Två tonårstjejer som är intresserade av smink, skönhet, mode och att fota. Hoppas ni kommer att gilla bloggen.

Nu är augusti slut

Kategori: Wilma

Nu ska jag skriva det här inlägget som kommer komma upp i slutet på varje månad. Vet ni inte vad jag snackar om kan ni läsa om det HÄR.
Nu är augusti slut och det känns som det närmar sig höst med stormsteg. Jag ser fram emot hösten för att jag tycker att det är en mysig årstid. Men samtidigt hatar jag när det är mörkt i stort sett hela dagarna.
 
Augusti var en bra månad, inget speciellt har hänt. Skolan började och man var tvungen att komma in i rutinerna igen. Men det gick faktiskt över förväntan och nu känns det som att jag har gått i skolan i flera veckor.
Känns så skönt att inte vara yngst på skolan! 7:orna är lika bortkomna som vi var när vi började där förra året. Men de vänjer sig nog fort, det gjorde vi i alla fall.
Jag började ju i en ny klass också. Och det känns så himla bra. Det känns som att jag kommit in i klassen ganska bra för att ha gått där så kort tid. Men det känns samtidigt att jag är ny då jag helst inte pratar inför klassen. Men den oron börjar släppa och nu börjar jag känna mig mer "hemma" i klassen. Känns så skönt att gå i en klass där jag trivs och där jag har mina närmsta vänner. Känns verkligen så himla bra!
 
Jag har inga speciella förväntningar om september. Jag fyller dock år den 11 september så det ser jag fram emot.
Annars är det nog inget mer som jag vet kommer att hända. Jag hoppas att september bjuder på fint väder, gäna mycket sol.
 
Annars så går det bra med den demivegetariska kosten. Tycker inte att det är så stor skillnad egentligen. Men det funkar bra än så länge.
 
Jag hoppas att ni har haft en bra månad och så hoppas jag att den kommande månaden blir bra!
 
Vi hörs!
//WIlma