fridaochwilmas.blogg.se

Två tonårstjejer som är intresserade av smink, skönhet, mode och att fota. Hoppas ni kommer att gilla bloggen.

Hur gör de?

Kategori: Wilma

Jag vill så gärna blogga, jag tycker att det är så roligt just nu. Men jag har inget att blogga om, ingen inspiration. Hur kan stora bloggare alltid ha något att skriva om? De kan uppdatera flera gånger om dagen men bloggen blir aldrig tråkig att läsa för att de har variation i bloggen. De kan t.ex. börja dagen med ett "dags-inlägg" och sedan kommer det upp andra inlägg under dagen. Jag har ju ingen inspiration så det kommer isåfall bra upp ett "dags-inlägg" och sen inget mer. Och det blir ju ganska tråkigt i längden. Och om jag har mycket inspiration så tidsinställer jag inlägg för flera dagar framöver. Det känns skönt för då kan jag tänka ut nya inlägg till framöver.
Jag tycker också att mina inlägg blir så korta. Även om jag har mycket att skriva om så blir de korta. Jag tror att jag är för duktig på att formulera mig kort. Fast i skolan så skriver jag alltid jättemycket trots att man inte behöver. Jag önskar att det va så på bloggen också. 
Så dagens fundering får bli hur fasiken stora bloggare kan uppdatera sin blogg ofta utan att den blir tråkig. De kan ju vara så att de har många samarbeten med olika företag och då måste de ju skriva inlägg om sakerna som de har fått testa. Inte vet jag, de måste ha mycket inspiration och de måste hända mycket saker i deras liv helt enkelt.
 
Vi hörs!
//Wilma