fridaochwilmas.blogg.se

Två tonårstjejer som är intresserade av smink, skönhet, mode och att fota. Hoppas ni kommer att gilla bloggen.

Blev året som jag hade tänkt mig?

Kategori: Wilma

Snart är 2015 förbi. Jag bestämde mig i i slutet på 2014 att detta året skulle bli det bästa, det blev det dock inte.
Jag började 2015 helt okej, jag hade ju bestämt mig att det skulle bli det bästa året och jag försökte göra det till det bästa.
Men efter att ha tryckt undan de dåliga tankarna så kom allt över mig i februari. Just då mådde jag verkligen dåligt, men mina vänner fick mig att kämpa vidare. Jag började jobba med mig själv i början på mars, och jag insåg att det funkade! Jag började må bättre, jag kom ur min depression som jag haft i flera månader.
 Jag mådde riktigt bra fram tills i juli, då kom allt över mig igen. Det blev en otroligt svår tid, jag tänkte alldeles för mycket och glömde helt bort hur jag skulle jobba med mig själv. Jag gjorde inget för att må bättre utan bara flöt med helt enkelt.
Sedan kom vi till oktober och då började jag jobba med mig själv igen. Och ungefär där är jag idag. Jag försöker minnas hur jag brukade jobba med mig själv, men jag minns inte riktigt. 
Summering av året:
Det har varit en otrolig bergochdalbana, några dalar och några toppar. Inga jättehöga toppar men heller inte så jättedjupa dalar.
 
Det har ändå varit ett okej år överlag men jag hoppas att 2016 blir bättre.
 
Hur har erat år varit? Ni får gärna dela med er, skulle vara roligt att läsa!
 
Vi hörs!
//Wilma