fridaochwilmas.blogg.se

Två tonårstjejer som är intresserade av smink, skönhet, mode och att fota. Hoppas ni kommer att gilla bloggen.

Hejdå November

Kategori: Wilma

Då var även denna månad slut, den sprang verkligen förbi. På ett ögonblick så var månaden slut liksom, men jag klagar inte för jag tycker verkligen inte om hösten och vintern så det får gärna bli vår igen.
 
Jag började jobba med mig själv ganska mycket under denna månad. Jag mår fortfarande inte helt bra efter att ha gått i "fel" klass förra året. Men jag försöker jobba med mig själv och jag mår faktiskt mycket bättre.
Annars har jag kommit in i klassen helt nu, tror jag i alla fall, det känns så. Jag tror att det hänger ihop med att jag har börjat jobba med mig själv. För förut hade jag väldigt dåligt självförtroende men nu har jag i alla fall lite bättre och det gör att jag vågar vara mig själv vilket gör att jag kommer in i klassen mycket bättre. Så ja, det har varit en bra månad!
 
Jag har dock inte gjort något speciellt, men det har varit en skön månad. Har typ bara tagit det lugnt för att klara de sista veckorna innan jullovet. Och nu är det ju faktiskt inta alls långt kvar tills det är jul och jullov. Det ska bli såå skönt!
 
Jag äter fortfarande demivegetariskt och har ingen tanke på att sluta äta så. Jag har fuskat två gånger tror jag, det va en gång i skolan när energi innehållet i den vegetariska maten var lika med noll. Jag kände att jag behövde mer energi än det, så jag tog den "vanliga" maten. Den andra gången var faktiskt i helgen när jag blev akut sugen på kebab haha.
 
I December ska jag handla julklappar till mina släktingar och kompisar, annars ska jag väl inte göra så mycket tror jag. Jag ska nog träffa mina kusiner vid jul också,  vi träffas ungefär 2 gånger om året så det ska bli kul.
Annars händer inget speciellt vad jag vet, eller jo det är ju jul och nyår. Men vi ska nog inte göra något speciellt i December.
 
Hoppas att ni hade det bra i November och att ni får det bra i December.
Vi hörs!
//Wilma